چقدر گاهی دلم برای اینجا و این محیط تنگ میشه ! چقدر گاهی دلم میخواد بیام بنویسم از چیک و پیکم ولی میگم نه نمیشه .

.

.

.

.

دلم ی تولد ناب میخواد یجایی که آروم بشم یه جایی که از ته دل بخندم و برای بودن آدمها شکر گذار باشم !

امسال که ۲۰ ساله میشم یه ۲۰ ساله بزرگ میشم در حد چهل ساله ها ولی فقط به یک هدفَم رسیدم ، همیشه میگم شاید من زیاده خواه بودم یا شاید بجای قدم های لاکپشتی و آروم یهویی یه دوپینگ زدم و همیچو از بیخ و بن نابود کردم از امروز تا روز تولدم یکماه موندهِ این فکر رو توی سرم مییپرورونم که اون هدفی که بهش رسیدم رو به ثبات برسونم و برای هدف بعدیم بیشتر تلاش کنم ! 

گاهی بعضی چیزا خواسته های مادی هستند تا یک هدف ! خواستن و رسیدن به اهداف مادی یکم زمانبرِ ولی اونم میشه به مرور زمان با تنظیم کردن فرکانس های مغز روی خواستن و شدن ! 

پس میشه ، حتما هم میشه

قلب میتپه فقط برای تپیدن

گریه بودم خنده شدم

روزای آروم !و دگر هیچ...

میشه ,ساله ,یه ,ولی ,گاهی ,های ,و برای ,رسیدن به ,۲۰ ساله ,خواستن و ,چقدر گاهی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روش شناسی اجتهاد (روشنا) سایت رسمی الماس فایل مسیر سبز وبلاگی برای تحلیل وقایع روز و دل نوشته های شخصی سنسور فشار، ترانسمیتر فشار، پرشر سوئیچ amozesh آموزش بازاریابی مدیر ایده آل دو کــــلام حــــرف حساب بــاهــــات دارم : ” دوســت دارم ” خدمات تعمیر آدرس لیست قیمت فروش نمایندگی کولر گازی اسپلیت در شیراز - عظیمی مورد عجیب هانس شنیر