بیشتر مواقع توی هر سنی خودم رو توی ایینه میدیدم بیشتر از هم سنی های خودم میزدم هم نظر عقل و فهم (اینو علاوه بر خودم باقی آدمام میگفتن )هم ظاهرم و قد بلندم که باعث شد از بچگی ی فرقی بین من و همکلاسیام باشه و همیشه خودمو سرزنش میکردم چرا قدم بلند شد وباید اخر بشینم و اصلا درس متوجه نمیشم و این تا دبیرستان ادامه داشت و واقعا ناراحتش بودم چون برام ی معضل حساب میشد ، بماند که بعد از چند سال الان هر روز میگم کاش بلند تر میشدم .
چقدر زود همچی میگذره و همون گذرا بودن خوبه که بی دغدغه بگذره که من هیچ وقت بی دغدغه نبودم هیچ وقت
اینم از شانس زندگی مایه
امروز بخاطر زیاد دونستن درد میکشم درد خیلی چیزا رو درد نداشتنها رو درد نبودن ها که باید میبودن !
من به اوضاع کرونا دیگه چندان فکری نمیکنم ولی کاملا بهداشت رو رعایت میکنم چون در گرو سلامتی اول خودم و بعد اطرافیانم هست ولی اوضاع اقتصادی اینقدری برام اذیت کننده اس که دیگه به مرحله خودخوری رسیدم و این چیزیکه تا نابودی دور نیست .
و هنوز میتونه دردناک تر باشه .

قلب میتپه فقط برای تپیدن

گریه بودم خنده شدم

روزای آروم !و دگر هیچ...

رو ,درد ,بی ,هم ,تر ,اوضاع ,و این ,رو درد ,بی دغدغه ,هیچ وقت ,فکری نمیکنم

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران